Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Πέλλας ενημερώνει για την υποχρέωση κατάθεσης Υπεύθυνης Δήλωσης στο Εθνικό Μητρώο τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας



Ανακοίνωση Δήμου Πέλλας

Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

O Δήμος Πέλλας ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου μας, ότι επιπλέον των υποχρεώσεων του καθαρισμού και της αποψίλωσης των ιδιοκτησιών τους, απαιτείται μέχρι την 30η Απριλίου κάθε έτους (για το 2024, έως 31-5-2024) να προβαίνουν στην υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πυροπροστασίας των ιδιοκτησιών τους στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 31, παρ. 4 του Ν. 5075/2023 (ΦΕΚ Α’ 206/12-12-2023) και την υπ. Αριθμό 20/2024 Πυροσβεστική Διάταξη ( ΦΕΚ Β’ 2695/9-5-2024).

Μέχρι τη λειτουργία του Εθνικού Μητρώου τήρησης μέτρων προληπτικής πυροπροστασίας, οι πολίτες μπορούν μέσω www.gov.gr να συμπληρώνουν την Υπεύθυνη Δήλωση καθαρισμού του οικοπέδου τους και να την αποστελλουν στον Δήμο Πέλλας ηλεκτρονικά στο email : salonikidou@giannitsa.gr , είτε να την εκτυπώνουν και να την προσκομίζουν στη Διεύθυνση Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πέλλας (γκαράζ)

Η έκδοση της Υπεύθυνης Δήλωσης μέσω www.gov.gr είναι νομικά ισοδύναμη με υπεύθυνη δήλωση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής.

Στους υπόχρεους που δεν υποβάλλουν την ανωτέρω Δήλωση, σύμφωνα με την παρ. 5 του ανωτέρου άρθρου 31, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000,00) ευρώ».

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Στην εξεύρεση πόρων από την τσέπη των πολιτών είστε μανουλες. Τόσο γρήγορα τελείωσαν τα φράγκα και βγήκαμε στην ζητιανιά; Τα περί υποχρεωτητας και νομοθεσίας αλλού γιατί ορισμένοι δεν είμαστε εξαγορασιμοι. Φυσικά ούτε και πένητες για προμήθειες, εργολαβίες, αργοσχολες θεσουλες. Ο προηγούμενος "νοικοκύρης" δεν παρουσίασε ούτε μισό έργο. Εσείς οι "σπάταλοι και ανοιχτοχερηδες" το ιδιο. Δυστυχώς για εσάς δεν κατέχω οικόπεδο στην περιοχή μας αλλα αν χρειαστεί θά αγοράσω ενα όχι ως επένδυση αλλά για να δω πώς και με ποια διαδικασία θα μου πάρετε το χιλιάρικο. Αν θέλετε να κάνετε χρηστή διαχείριση μπορείτε να σταματήσετε χθές τις απ' ευθείας αναθέσεις και να εισπράξετε τις ληξηπροθεσμες οφειλές από τους συστηματικούς μπαταχτσηδες που πίνουν στην υγειά των συνετων κοροιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αρπαγές, Όπως έλεγε κ στην ταινία....Άσπρα κοράκια μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά... Αν σου χρωστάνε όμως......θα σου βγάλουν το λάδι κ πάλι , πίσω λευτα, δεν . Χαχαχαχαχαχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.