Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Πέλλας: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών - Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσειςΤο προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΔΕΥΑ Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση, για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την υποχρέωση τους να διευθετήσουν το χρέος αυτό και τον προνομιακό τρόπο που δίδεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αυτό πιο εύκολα.
Η Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης κατανοεί σαφώς ότι λόγω της οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης από τις οποίες περιήλθε η χώρα μας, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας για έναν αριθμό καταναλωτών.
Και γι’ αυτό αποφασίσθηκε οι δημότες/καταναλωτές μας να έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στην Επιχείρηση και να υποβάλλουν αίτημα προς την ταμειακή υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας για ρύθμιση του χρέους, να καταβάλλονται δηλαδή με απαλλαγή, κατά ποσοστό, των προσαυξήσεων και των τόκων εκπρόθεσμης καταβολής με δυνατότητα τμηματικής καταβολής σε δόσεις καθώς και ποσοστιαία απαλλαγή των οφειλόμενων προσαυξήσεων ανάλογη με τον αριθμό των δόσεων ως κάτωθι:
• Αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%).
• Αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως δώδεκα (12) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%).
• Αν εξοφληθούν σε δεκατρείς (13) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%).
• Αν εξοφληθούν σε είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40%).
• Αν εξοφληθούν σε τριάντα επτά  (37) έως σαράντα οκτώ (48) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα τοις εκατό (20%).
• Αν εξοφληθούν σε σαράντα εννέα  (49) έως εξήντα (60) δόσεις, χωρίς απαλλαγή .
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών (που ξεκίνησε την 1η Μαΐου 2024) ορίζεται μέχρι και την 30η -06-2024. 

Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.