Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Δένδιας από τους Προμάχους Αλμωπίας: ''Φυλάτε την πατρίδα, σας είμαστε ευγνώμονες'' (βίντεο)



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας το απόγευμα της Παρασκευής μετά την Έδεσσα επισκέφθηκε την τελευταία προς βορρά Κοινότητα της Πέλλας τους Προμάχους Αλμωπίας. Στον σύντομη ομιλία του στους πολίτες μεταξύ άλλων ανέφερε
«Εμείς η Νέα Δημοκρατία είμαστε το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα, είμαστε το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρώπη και είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στην Ευρώπη. Και εδώ είναι η πατρίδα του, η Κεντρική Μακεδονία είναι η πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και άρα είναι η πατρίδα της παράταξης. Η πατρίδα της Νέας Δημοκρατίας».

Νωρίτερα ο υπουργός επισκέφθηκε το Διοικητήριο στην Έδεσσα, όπου παρουσία του ΥΦΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη, των βουλευτών  Γιώργου Καρασμάνη και Λάκη Βασιλειάδη, του Αντιπεριφερειάρχη  Δάνη Τζαμτζή, του τέθηκαν σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όπως η υλοποίηση της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. 

Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πέλλας όπου αναπτύχθηκαν όλα τα προβλήματα του Νομού, όπως το συγκοινωνιακό και η κατασκευή της νέας οδού, τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση κ.ά.  










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δεν τους είπες από ποιους φιλάνε την πατρίδα στο σημείο που βρίσκονται οι Πρόμαχοι.
    Από τους Βορειομακεδόνες ή από τους Μακεδόνες;
    Για τη συμφωνία της γνωστής λίμνης μιλάμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε ντουγάνια δούλεμα που τρώτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.