Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης και του Αγ. Γεωργίου ο Δήμαρχος Στ. Φουντουκίδης- Χειροθέτηση Αρχιμανδρίτη (φωτο)



Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου του

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης και του Αγίου Γεωργίου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ. Ιωήλ, παραβρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης μαζί με τους συνεργάτες του αντιδημάρχους Δημήτρη Δαμασκούδη και Σίμο Φωστηρόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουτούδη, τον πρόεδρο της κοινότητας Γιαννιτσών, Διονύση Παροτσίδη και τον ειδικό συνεργάτη του Γρηγόρη Λιάτσο. 

Στα πλαίσια του εορτασμού τέθηκε σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Επίσης, χειροθετήθηκε Αρχιμανδρίτης ο πατέρας Γεώργιος Σιδέρης. Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ιωήλ απέμεινε το οφίκιο του Αρχιμανδρίτη στον πατέρα Γεώργιο Σιδέρη που υπηρετούσε ως πρεσβύτερος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα έγινε σε 6 γλώσσες (Ελληνικά -Εβραϊκά -Ρουμανικά -Αραβικά -Αγγλικά -Γαλλικά).









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.