Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: ''Ασπρόμαυρη'' αυτοδιοικητική παρέα με φόντο τις ευρωεκλογές



Μια "ασπρόμαυρη" παρέα με αυτοδιοικητικό και -φυσικά- προεκλογικό άρωμα ενόψει των ευρωεκλογών. Στο καφέ "Μόστρα", στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, δύο πρώην Δήμαρχοι, τρεις εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι και ένας ελεύθερος επαγγελματίας συζητούν με τον ευρωβουλευτή -και εκ νέου υποψήφιο- Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Το "μενού" της συζήτησης περιελάμβανε τον αυριανό καθοριστικό ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, αλλά και τις επικείμενες εκλογές σε σχέση με τον "κάπτεν", ο οποίος προσδοκά (και) στην στήριξη των φιλάθλων του δικέφαλου του βορρά, που στα Γιαννιτσά είναι ουκ ολίγοι...

Στην παρέα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Παπανικολάου και Σαράντης Μουχτάρης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας Νίκος Δόντσης, Δημήτρης Δαμασκούδης, Γιάννης Γυριχίδης και ο επαγγελματίας Νάσος Τσιτερίδης. 
(Στο βάθος διακρίνεται η "ψυχή" των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή, ο γνωστός μπάρμαν στο "Μόστρα", Φώτης Ψηλομέσης, με την Kristi).
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΑΟΚ ειμαι αλλά ο κύριος αυτός πάτησε στην ευρωβουλή όσο πάτησα εγώ στο γήπεδο του γαύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται η παρέα ασπρόμαυρη αλλά πολύχρωμη όπως τα χρώματα της ίριδας; Χθές με τον Πυρρο, σήμερα με τον Ζαγοράκη, αύριο μήπως παίζει και λίγο απο Κασελλακη; Βλέπετε ότι οι πόζες στις φωτογραφίες που τρέχετε σαν μοντέλα λένε πάντα την αλήθεια; ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ
    ΨΟΦΙΟΙ ΓΙΑ ΦΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.