Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Καρασμάνης στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στους Γαλατάδες



Στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου νέων που διοργανώθηκε στους Γαλατάδες, παραβρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης.
Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους που, όπως υπογράμμισε, ενθαρρύνει και ¨ωθεί¨ τους νέους μας στην ενασχόληση με τον αθλητισμό, και εξήρε την ανταπόκριση και συμμετοχή στο τουρνουά των Συλλόγων, των προπονητών αλλά και τους γονείς των παιδιών για την όλη εκδήλωση που προάγει την Αθλητική Ιδέα και ειδικότερα, την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας, γι’ αυτό και πρέπει να εξελιχθεί σε θεσμό.
Τα πιο θερμά συγχαρητήρια ο Γιώργος Καρασμάνης τα απηύθυνε στους νέους, τους οποίους προέτρεψε να αγωνίζονται πάντα μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τους ευχήθηκε να καταξιωθούν να φορέσουν και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Οπου πανηγύρι και χαρά ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νιάτα με τα νιάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που είσαι ακόμα.
    Θα τον βλέπεις παντού.,ακόμα και στον ύπνο σού.
    Σας έκανε την χάρη και στις εκλογές ακόμα κοιμόταν στο σπίτι.
    Τώρα θα σας αλλάξει τον αδοξαστο χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου το έχω γράψει λαμογιαρη, ότι υπάρχουν νέοι με γερασμένα μυαλά και παλαιοκοματικη νοοτροπία και παλιοί που έχουν νεανικά μυαλά και καρδιές νεανικές και αντοχες σαν τον πρώην Υπουργό. Το γήπεδο όπως και οι κερκίδες που βλέπεις είναι έργο του Καρασμάνη για να αθλούνται τα νιάτα. Για πεσμου χτικιαρη ποίο νιατο σου,μπορεί να συγκριθεί μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.