Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Βαγγέλης Θωμάς για την πρόοδο των εργασιών του έργου ανάπλασης Open Mall στην Έδεσσα



Την πρόοδο των εργασιών του έργου ανάπλασης Open Mall (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου), στην Έδεσσα, παρακολούθησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Βαγγέλης Θωμάς, με την επιβλέπουσα Μηχανικό του Δήμου, Ελίζα Αντωνιάδου και τον Μηχανικό του εργολάβου του έργου, Πέτρο Καδρέφη.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του "η υλοποίηση του έργου δημιουργίας Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου περιλαμβάνει σειρά παρεμβάσεων που θα αλλάξουν την όψη του κέντρου της Έδεσσας."

Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά στην "αναβάθμιση του αστικού χώρου στο κέντρο της πόλης, με αποκαταστάσεις πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, δίκτυο ομβρίων, ανάπλαση της πλατείας Μεγάλου Αλεξάνδρου, φυτεύσεις δεντροστοιχιών και πρασίνου, προμήθεια αστικού εξοπλισμού για μία πιο ασφαλή και φιλόξενη πόλη (παγκάκια, κάδους σκουπιδιών, σήμανση, διακοσμητικά κολωνάκια, οριοθέτηση χώρου πεζών), πληρέστερο οδοφωτισμό, υπογειοποίηση καλωδίων του δικτύου ΔΕΔΗΕ, συστήματα κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης, ψηφιακή σήμανση με ηλεκτρονικές πινακίδες και free wifi στο κέντρο της πόλης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, στο πρόγραμμα των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου, με συνολικό κόστος σύμβασης 1.088.485,88 € με το ΦΠΑ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μην χαίρεστε με έργα άλλον βγάλτε κάνα δικό σας να σας δούμε μαγκακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τα μούτρα σασ τα κάνατε όλα.και κάτι ακόμα τουσ αμιάντου που πετάξανε εκεί στην χαβουζα πίσω στα νεκροταφεία τι θα γίνει.ειναι το ποιο επικίνδυνο υλικό για τον άνθρωπο.τα παιδιά μου δεν τα φέρνω ξανά εκεί στο πάρκο υπάρχει και παιδικοσ σταθμοσ.sos.κοντα εκεί.καντε κάτι γιατί....όχι μόνο φώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέλη τραβάτε να κλείσετε καμία τρύπα και αφήστε τα έργα των άλλων στον εργολάβο,η πόλη είναι γεμάτη τρύπες έλεος χαλάμε τα αυτοκίνητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διάλυση των οχημάτων ξεκίνησε από έναν προηγούμενο οραματιστή δήμαρχο με τα γνωστά καρούμπαλα από κυβόλιθους που γέμισαν κεντρικούς δρόμους της πόλης. Εγκληματικές κατασκευές που ταλαιπωρούν ακόμα τους ηλικιωμένους, τις μητέρες με τα καρότσια και γενικά όλους τους πολίτες.
      Ακολούθησε ο επόμενος, που δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να κάνει κάτι για το χάλι που υπήρχε και φτάσαμε στο σήμερα με όραμα του open τρύπες έργο που βλέπουμε τα αποτελέσματα

      Διαγραφή
  4. Και καλά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας βλέπει τα σχέδια και προφανώς ελέγχει και ενημερώνεται.
    Μηχανικός θα είναι να υποθέσω γιατί όλο και κάποιες γνώσεις θα πρέπει να έχει κάποιος.
    Για να μην κουράζεται, θεωρώ ένα δυο πράγματα να δει, θα καταλάβει πολλά.
    Εκεί που στεκόταν και 10-15 μέτρα πιο πίσω , στη γωνία της τράπεζας, ο σωλήνας με τα όμβρια που περνά από το πεζοδρόμιο, έχει αντικατασταθεί κατά το ήμισυ. Έχουν αφήσει ένα κομμάτι σιδερένιο και απλά αντικατέστησαν το υπόλοιπο με πλαστικό. Για οικονομία, ποιος ξέρει;
    Αν περπατήσει στα νέα πλακάκια θα διαπιστώσει ότι το αλφάδιασμα τους σε πολλά σημεία δεν είναι και το πρέπον. Υπάρχουν γωνίες που βρίσκονται ψηλότερα από το πλακάκι που ακολουθεί
    Είδε κάτι τι ή όταν παραδοθεί το έργο θα σκοντάφτουν οι διερχόμενοι κάθε τρεις και λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Αντιδημαρχε
    Καλή η επίβλεψη δεν λέτε στον εργολάβο να κλείσει έστω μία...
    Μία μεριά κάποιου δρόμου παντού ανοιχτές τρύπες και μη ολοκληρωμένα έργα...απορώ πώς η αγορά σάς υπομένει τόσο χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαγγέλη είσαι μόνο για τις φωτογραφίες. Το έργο όπως κατασκευάζεται κακότεχνα υποβαθμίζει το κέντρο της πόλης. Τα υλικά κατασκευής είναι Γ΄ ποιότητας σε 1-2 χρόνια θα έχουν βγεί όλες οι πλάκες πεζοδρομίου. Οι τσιμεντένιες σωλήνες που μπήκαν για τα όμβρια είναι τόσο ψεύτικες που και αυτές δεν θα αντέξουν πάνω από 1-2 χρόνια. Κρίμα τόσα λεφτά πεταμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5 μήνες και είναι σαν να έχουν φύγει όλοι μα όλοι διακοπές, δεν δουλεύει τίποτε, δεν έχουν κάνει ούτε τα βασικά, από τις τρύπες, τις διαβάσεις, τα χόρτα,τα σκουπίδια στην αποθήκη στα μνήματα,τις παιδικές χαρές κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούγονται για κάτι αλλαγές στο έργο του open mall θέλει προσοχή γιατί μπορεί να χαθει το πρόγραμμα , αυτή η δημοτική αρχή είναι έτοιμοι για όλα.Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αλλαγές δε γίνονται παρόλα αυτά τάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο open mall ρε παιδιά και κουραφέξαλα;
    Μετρήστε πόσα ξε ενοικιαστα μαγαζιά υπάρχουν στην ανηφόρα της Μοναστηρίου.
    Διακοσμητικά κολονάκια λέει.....να πέσει κανένας επάνω τους να σπάσει τα μούτρα του.
    Ότι κάνετε είναι λάθος.Εαν δεν λυθεί το κυκλοφοριακό και το θέμα του πάρκινγκ είμαστε χαμένοι σαν πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.