Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην TV 100 ο Δήμαρχος Πέλλας για την απόφαση να δοθούν κίνητρα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων



Στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Καλημέρα» της TV 100 φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, όπου μίλησε στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής Φένια Κλιάτση για την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δοθούν κίνητρα στους πολίτες του Δήμου Πέλλας να υιοθετήσουν αδέσποτα ζώα, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση του φαινομένου της ύπαρξης υπερπληθυσμού αδέσποτων ζώων μέσα στους αστικούς ιστούς του Δήμου Πέλλας.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θετικό αντίκτυπο που είχε τόσο στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πέλλας όσο και στις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις η πρωτοβουλία αυτή, που έχει σαν στόχο τόσο την ποιότητα διαβίωσης των αδέσποτων ζώων, όσο και την σωστή υιοθεσία κατοικίδιων ζώων από την πλευρά των πολιτών με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πού σέ είχαν κρυμμένο τόσα χρόνια και ήρθες ως Harry Potter για να δώσεις αυτές τις μαγικές λύσεις κ. δήμαρχε της Πέλλας; Έπεσε στην αντίληψη μου οτι απο αύριο θα μαζεύεται ο κόσμος στην πλατεία Αριστοτέλους και θα έρχεται στα Γιαννιτσά με δωρεάν μεταφορικά ώστε να γίνει ανάδοχος τετράποδων. Οπότε αν υιοθετήσετε εσυ ως επικεφαλής και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από πέντε κομμάτια, με την επιπρόσθετη ανταπόκριση των συμπρωτευουσιανων, θα αδειάσει ο τόπος και θα γλιτώσουν όλοι. Ειδικότερα οι γονείς μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα σε ψηφίζουν για μια χιλιετία... ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα και έμειναν τα αδέσποτα. όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, ας υιοθετήσει κάθε σύμβουλος της παράταξης από τρία, τόσα επιτρέπονται σε κάθε διαμέρισμα, και το πρόβλημα προφανώς λύνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.