Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Η Βασίλισσα της Ευρώπης ξανά στον θρόνο της



H Ρεάλ Μαδρίτης μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στο Γουέμπλει κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέκτησε το Champions League χάρη στα γκολ των Καρβαχάλ στο 74 λεπτό και Bινίσιους στο 83 λεπτό της αναμέτρησης. Aυτό είναι το 15ο τρόπαιο της Ρεάλ που αναμετρήθηκε με την μαχητική Ντόρτμουντ που επέστρεψε σε τελικό ύστερα από 11 χρόνια.
Μπορεί οι Βεστφαλοί να αποδείχθηκαν δύσκολο εμπόδιο στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο στο τέλος μίλησε η καρδιά των πρωταθλητών, η πιο βαριά φανέλα του κόσμου. Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκαν το γκολ που άξιζαν. Στην επανάληψη οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν κι επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ιδανικό “αντίο” για τον Τόνι Κρόος, που κατέκτησε το έκτο του Champions League, όπως και οι Καρβαχάλ (άνοιξε το σκορ στον τελικό), Μόντριτς και Νάτσο, ενώ τα πέντε τρόπαια έφθασε ο Κάρλο Αντσελότι. Πικρό φινάλε για τον εμβληματικό αρχηγό της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις.

ΓΚΟΛ: 74′ Καρβαχάλ, 83′ Βινίσιους
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Τσαν (80′ Μάλεν), Ζάμπιτσερ, Σάντσο (87′ Μπινόε-Γκίτενς), Μπραντ (80′ Αλέ), Αντεγέμι (72′ Ρόις), Φίλκρουγκ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος (Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (85′ Χοσελού), Ροντρίγκο (90’+1′ Μιλιτάο), Βινίσιους (90’+4′ Βάθκεθ).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ γεννιέσαι _ δεν γίνεσαι... Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στον θρόνο της ξανά... 15ο και συνεχίζει... Στον ($$$) συγχαρητήρια για την ομάδα του, που αποτελεί το μεγαλύτερο football club του πλανήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.