Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με 11 αθλητές ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στη 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στα ΙωάννιναΜε 11 αθλητές και αθλήτριες συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στη 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που θα διοργανωθεί στα Ιωάννινα 29-30 Ιουνίου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννινων, την ΕΚΟΦΝΣ και την Περιφέρειακη Ενότητα Ιωαννίνων . Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι :

2Χ Αρχαρίων Κορασίδων : Καλαιτζη Ευλαμπια - Αρετακη Ελπίδα 

1Χ Αρχαρίων Κορασίδων :Αφοροζη Ραφαελα 

2Χ Αρχαρίων Κορασίδων :  Τσομπανακη Κυριακή - Παλάνη Κατερίνα 

1Χ  Παίδων : Μητακιδης Δημήτρης 

1Χ  Παίδων : Χατζόπουλος Βασίλης 

2Χ Αρχαρίων Παίδων : Αφοροζης Γιάννης - Ντοκας Μιχαήλ

2Χ Αρχαρίων Παίδων : Φράγκος Κωνσταντίνος - Καμαρακης Ιωάννης

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Τσαλικίδης Βασίλης και ο τεχνικός σύμβουλος Χρυσόπουλος Γιάννης με αρχηγό αποστολής την έφορο κωπηλασίας Ανάπτυξης Κανελλοπούλου Άννα. 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες του και να αποκομίσουν πέρα από τις διακρίσεις εμπειρία και διασκέδαση από τους αγώνες, αυτός βασικά είναι και ο βασικός σκοπός της διοργάνωσης αυτών των αγωνιστικών συναντήσεων της κατηγορίας Ανάπτυξης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.