Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Καθαρισμός οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων εκτάσεων ενόψει της, Αντιπυρικής περιόδου 2024Σε εφαρμογή της υπ’ αρ. 20/2023 πυροσβεστικής διάταξης με θέμα: «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, σε εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περιοχών, καθώς και σε εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα» καλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές μισθωτές και υπομισθωτές ακινήτων να προβούν στον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της Αντιπυρικής Περιόδου 2024 (01-05-2024 έως 31-10-2024), για την αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή επέκτασής της και να τα δηλώσουν στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσω του gov.gr.

Μετά από προσωπικές επιστολές που έστειλε το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου μας για καθαρισμό οικοπέδων, διαπιστώσαμε ότι πολλοί δημότες μας ανταποκρίθηκαν θετικά και καθάρισαν τα οικόπεδά τους. Για την προστασία όλων μας από φωτιά, για λόγους καθαριότητας και υγιεινής καθώς και αισθητικούς λόγους και πάντα με πνεύμα καλής συνεργασίας παρακαλούμε όλους τους δημότες να ανταποκριθούν έγκαιρα στην υποχρέωσή τους για καθαρισμό των οικοπέδων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, στο τηλέφωνο: 2384023215 ή στ e-mail: eco@0598.syzefxis.gov.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ότι χαζομάρα σκεφτούν, οι ανεύθυνοι της χώρας των Αθηνών, που καίνε τα πάντα προς οικοπεδοποίηση και οι ανεύθυνοι που μας κυβερνούν , το περνούν ως νόμο για να ταλαιπωρείται όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.