Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το διαδικτυακό ψήφισμα για τη λειτουργία του ασθενοφόρου 24 ώρες το 24ωρο στο Δήμο Αλεξάνδρειας


 

Αγαπητοί συμπολίτες,
Χθες ήταν ο γείτονάς σου ή ο φίλος σου που δεν σώθηκε επειδή άργησε το ασθενοφόρο. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ, η μητέρα σου, ακόμη και το παιδί σου. Υπόγραψε τώρα για να μην βρεθείς σε αυτή τη δυσάρεστη θέση. Είναι πολύ απλό να υπογράψεις και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, είναι ζήτημα Ζωής και Θανάτου. Κυριολεκτικά...
Έτσι λοιπόν, με αίσθημα ευθύνης και αγωνίας για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας, απευθυνόμαστε σε εσάς για να αναδείξουμε ένα σοβαρό ζήτημα που απειλεί τις ζωές μας και την ποιότητα ζωής στον Δήμο Αλεξάνδρειας.  Ο Δήμος  μας, με πληθυσμό 60.000 κατοίκους, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας. Αν και διαθέτουμε ασθενοφόρο, η στελέχωσή του περιορίζεται μόνο για 8 ώρες τις καθημερινές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κατά τις υπόλοιπες ώρες και τα Σαββατοκύριακα, να μένουμε αβοήθητοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αναγκάζοντας τους συμπολίτες μας να περιμένουν για τουλάχιστον 30 λεπτά το ασθενοφόρο από τη Βέροια. Δυστυχώς, αρκετοί συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας αυτής της κατάστασης.
Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώνουμε υπογραφές, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημα του Δήμου μας για την πλήρη στελέχωση του ασθενοφόρου επί 24ώρου βάσεως. Είναι αδιανόητο σε μια σύγχρονη κοινωνία να μην μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση και κατάλληλη ιατρική βοήθεια σε επείγοντα περιστατικά, δηλαδή τα αυτονόητα σε μία ευνομούμενη και σύγχρονη κοινωνία.
Με αυτό το ψήφισμα, διεκδικούμε τα αυτονόητα:
Άμεση στελέχωση του ασθενοφόρου με κατάλληλο προσωπικό για κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Ίδρυση βάσης – τομέα ΕΚΑΒ με έδρα την Αλεξάνδρεια.
Προσλήψεις κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού για τη συνεχή λειτουργία του ασθενοφόρου.
Συστηματική παρακολούθηση και ενίσχυση των υποδομών υγείας στον Δήμο μας.
Είναι σημαντικό να συνδράμουμε όλοι στην ανάγκη μας για την παροχή ασθενοφόρου 24 ώρες το 24ωρο, διότι ο καθένας από εμάς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί σε αυτή τη θέση, τη θέση αυτού που το περιμένει, και τελικά, δεν έρχεται ποτέ....
Με εκτίμηση,
Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών Δήμου Αλεξάνδρειας

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην ομάδα

ΥΓ. Στο τέλος της διαδικασίας, βγάζει ένα παράθυρο στο οποίο ζητάει προεραιτικά τη χρηματική συμβολή για να προωθηθεί καλύτερα. Δεν είναι απαραίτητο. Το μόνο που χρειάζεται από όλους μας είναι να το κοινοποιήσουμε στα social media ή γενικά στο διαδίκτυο. 
Επίσης, για να γίνει αποδεκτή η ψήφος σας, πρέπει να μπείτε στο e-mail σας και να επιβεβαιώσετε την ψήφο. ΠΡΟΣΟΧΗ, ενδέχεται να βρίσκεται στον φάκελο με τα spam!
Ο απαραίτητος σύνδεσμος που πρέπει να προωθήσουμε είναι ο εξής:
https://gr.petitions.net/-_24_24Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.