Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνικός Τουρισμός της ΔΥΠΑ: Αιτήσεις από σήμερα Δευτέρα με βάση το ΑΦΜ



Σήμερα
 Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ 2024-2025, στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν 300.000 επιταγές στους δικαιούχους.

Πρόκειται για το «πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων  της περιόδου 2024-2025» της  ΔΥΠΑ το οποίο έχει προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ και για το οποίο οι δικαιούχοι και οι πάροχοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από αύριο Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 στις 6μμ. Παράλληλα επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην πλατφόρμα του προγράμματος  www.gov.gr με τους κωδικούς του TAXISnet μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024 στις 23:59  ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Αναλυτικά:

Σήμερα, Δευτέρα, 3 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οι δικαιούχοι που έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 0 

Από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουνίου  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οι δικαιούχοι που έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 1

 Στις 7 Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οι δικαιούχοι που έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 2,3 και 4

Στις 8 Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οι δικαιούχοι που έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 4,5 και 6

Στις 9 Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οι δικαιούχοι που έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 7,8 και 9

Σημειώνεται δε πως η  διαδικασία για τις αιτήσεις είναι η εξής: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ).

Διευκρινίζεται πως η  επιταγή, με την οποία γίνεται η διαδικασία συμμετοχής, είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.