Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής



Γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του δήμου Κασσάνδρας φωτιά που ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης στην περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής. 
Επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, πριν πάρει διαστάσεις.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μην τρομάζετε. Σε όλους τους χώρους ανακύκλωση μια φορά το μήνα βάζουν φωτιά. Για να καθαρίσει ο τόπος. Εμείς απλά κάνουμε ανακύκλωση. Στους μπλε κάδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς θα τρομάξουμε όταν αρχίσουν να πέφτουν τα πρόστιμα για τα ξερόχορτα όπως ανακοίνωσε μέσω ΚΥΑ ο γνωστός Κούλης μην τυχών και ξεσπάσει πυρκαγιά.

      Διαγραφή
  2. χώρος ανακύκλωσης στη Χαλκιδική? απαράδεκτο σαν σχεδιασμός.Η Χαλκιδική φέρνει εκατομμύρια στην οικονομία της Ελλάδας και δίνει δουλειά σε χιλιάδες νέα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.