Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ξιφιανής - Αλώρου: ''Παραμυθένια και μυρωδάτα ταξίδια στον κόσμο των βοτάνων''



Με μελοποιημένο Ελύτη ξεκίνησε η γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ξιφιανής -Αλώρου και συγκεκριμένα με το τραγούδι “Μαρίνα”.
Μουσική, μεθυστικά αρώματα βοτάνων, αφήγηση του παραμυθιού “Το μαγικό βότανο” που δημιούργησαν τα παιδιά του σχολείου μας και εκπληκτικές γεύσεις πλαισίωσαν την εκδήλωση των σχολείων.
Οι μαθητές των σχολείων σε συνεργασία με τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες της ΣΑΕΚ Αριδαίας κατόρθωσαν να μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των βοτάνων.
Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου ευχαριστούν τους χορηγούς : Παντοπωλείο “το χωριό” (Κιρπατσάς Κώστας), Φροντιστήριο και ΚΔΑΠ “ΑΛΦΑ” (Τσιμτσιρίδης Χρήστος), κ. Καλόση Σοφία, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες της ΣΑΕΚ Αριδαίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, σε όλους όσους παραβρέθηκαν στη γιορτή για να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών με το χειροκρότημά τους. Ιδιαιτέρα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των σχολείων, η κ. Βαμβάκη Άννα, Σχολική Σύμβουλος νηπιαγωγών Ν. Πέλλας, ο κ. Γιόρτσος Γιώργος, Διευθυντής της ΣΑΕΚ Αριδαίας , ο κ. Τζιαφάς Γιώργος, υποδιευθυντής της ΣΑΕΚ Αριδαίας και ο κ. Παπαβέντσης Ανδρέας, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας.

* Το παραμύθι των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου με τίτλο : "Το μαγικό βότανο" έχει αναρτηθεί στην σελίδα του σχολείου: https://blogs.sch.gr/dimxifia/2024/06/01/quot-to-magiko-votano-quot-dimotiko-scholeio-xifianis-aloroy/













 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.