Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απονομή κυπέλλου στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης από τον Δήμαρχο Πέλλας (βίντεο) - Πανηγυρισμοί και γιορτή στην πόλη



Το κύπελλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες μπαράζ, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πέλλας την φετινή περίοδο, απένειμε χθες Κυριακή στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα μπαράζ με τον Αιγινιακό.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος εξέφρασε και την δική του χαρά αλλά και των συνεργατών του για την επίτευξη των στόχων του Απόλλωνα, ο οποίος ως μοναδικός εκπρόσωπος την νέα αγωνιστική χρονιά του νομού και του Δήμου Πέλλας σε εθνικό επίπεδο, δείχνει τις δυνατότητες που έχει  ο τόπος μας και στον αθλητισμό πέρα από τα τοπικά μας όρια. 

Όπως τόνισε ο κ. Φουντουκίδης «ο Δήμος από την πλευρά του θα είναι κοντά στην ομάδα με τις αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης όπου του χρόνου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής και θ΄ αποτελεί την όμορφη αθλητική εικόνα του Δήμου μας προς τα έξω.»

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Βασιλειάδη, τους Αντιδημάρχους Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Κιουπτσίδη, Τ.Υ. Δεληγιαννίδη, Αθλητισμού κ. Γυριχίδη, Πρασίνου και Γκαράζ κ. Δαμασκούδη, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ.  Αλμπανίδη και Βασιλειάδη, οι οποίοι με την σειρά απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και προπονητές του Απόλλωνα, ενώ τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας Στέλιο Αντωνίου, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του εκτός νομού απουσίαζε, εκπροσώπησε η κόρη του Ράνια Αντωνίου. 

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Βλάχος μετά τον χαιρετισμό του προσέφερε αναμνηστικά δώρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον δήμαρχο, μαζί και το έγγραφο καταγραφής των αναγκαίων παρεμβάσεων στο δημοτικό στάδιο. 

Μετά την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων ακολούθησαν πανηγυρισμοί, ενώ συνεχίστηκε το εορταστικό κλίμα μέχρι αργά το βράδυ σε γνωστό café bar στην Κρύα Βρύση, με τα τρία φετινά κύπελλα να δεσπόζουν πάνω στα τραπέζια! 

apkr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.