Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίμος Φωστηρόπουλος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ως εξής:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φωστηρόπουλος Συμεών
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Περδίκη Αικατερίνη
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασίου Αικατερίνη
  • ΤΑΜΙΑΣ: Δάρλα Μαρία
  • ΜΕΛΗ: Κουτούδης Γεώργιος, Μπαρούτογλου Χρυσοβαλάντης, Κουσινόβαλη Αναστασία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Το καλύτερο άλλοθι του υπουργού υγείας Άδωνη Γεωργιάδη είναι η βλακεία ορισμένων. Με ποιο δείκτη νοημοσύνης ψηφίζετε εκεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών; Εκλεγετε για Πρόεδρο εργαζομένων έναν διακεκριμένο αντιεμβολιαστη, εναν γυρολογο τηλεοπτικών σταθμών ο οποίος κατα την διάρκεια της πανδημίας είχε μοναδικό στόχο την διαπόμπευση του τοπικού μας νοσηλευτικού ιδρύματος γράφοντας στα παλιά του παπούτσια το πολύτιμο αγαθό της ανθρώπινης ζωης. Έναν εργαζόμενο (???) που παρείχε μόνο συνδικαλισμό και κατηγορούσε ανήθικα την Διοίκηση, τους ιατρούς που έδιναν καθημερινά την μάχη και τους συναδέλφους του νοσηλευτές - τραυματιοφορείς που βίωναν την κόλαση της covid-19. Όχι "απογευματινά" αλλα μεταμεσονύχτια πρέπει να σας επιβάλλει ο τραγικός και γραφικός Μπουμπουκος της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό με την δράση και την αντίδραση το ξέρεις; όλα είναι ενα λάστιχο όσο το τεντώνεις από την μια τόσο πάει στην άλλη.και εσείς το παρατεντώσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:07 τα κουβαδάκια σου και σε άλλη όχθη του Λουδία γιατί μας φοβησες με το λάστιχο... Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής (τρομάρα του) ηταν και παραμένει κίνδυνος - θάνατος για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου .

      Διαγραφή
    2. Δεν σε βλέπω για πολύ να σου κόβει🦧🦧🦧 δεν κατάλαβες τίποτε ...θα φταίει η πολύ εκμάθηση δημοκρατίας εκεί στα φροντιστήρια του κόμματος

      Διαγραφή
    3. 9:22 εν μέσω καύσωνα δικαιολογείσαι να γράφεις οποία βλακεία γουστάρεις αλλά η γύμνια σου δεν κρύβεται. Το φύλλο συκής νομίζεις ότι σε καλύπτει αλλά ως "ποιητής" που είσαι και μάλιστα "ταλέντο" εξήγησε μας τι εννοεί η αφηρημένη σου τέχνη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.