Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνέντευξη με τον Γιώργο Καραμέρο: «Οι πολίτες να στείλουν ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση για να σταματήσει ο κατήφορος»



Συνέντευξη στον Δημήτρη Μπουλουσάκη

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές απηύθυνε στους πολίτες της Πέλλας, με συνέντευξή του στην H.E. karatzova.com, o βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος, στο πλαίσιο χθεσινής περιοδείας του σε Γιαννιτσά και Έδεσσα καθώς είναι υπεύθυνος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει των ευρωεκλογών.

«Οι πολίτες πρέπει να συμμετάσχουν στις εκλογές της άλλης Κυριακής και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση σε μια κάλπη που έχει την σημασία της», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμέρος, προσθέτοντας: «Το διακύβευμα δεν είναι αν θα πέσει ή όχι η κυβέρνηση, αλλά το αν θα πάρει ένα ισχυρό μήνυμα από τους πολίτες προκειμένου να σταματήσει αυτός ο κατήφορος που υπάρχει στην αγοραστική μας δύναμη, στην ακρίβεια στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, στο ζήτημα της εγκληματικότητας. Εμείς καταθέτουμε μια πρόταση τεκμηριωμένη, κοστολογημένη. Δεν έχουμε «λεφτόδεντρα», απλά λέμε να φορολογήσουμε τα υπερκέρδη. Να κοιτάξουν οι πολίτες τι συμβαίνει στην τσέπη τους, τι συμβαίνει στην παραγωγική διαδικασία, να ρωτήσουν τον λογιστή τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και να στείλουν ένα μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη ότι αν δεν πάρει κάτω από 30% θα συνεχίσει τα ίδια, ότι δηλαδή θα φταίει ο Πούτιν, το τι συμβαίνει στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, οτιδήποτε άλλο εκτός από τις δικές του κακές πρακτικές».

Σχετικά με τον εκλογικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες ευρωεκλογές, σημείωσε: «Να διατηρήσουμε την δεύτερη θέση, να είμαστε σε απόσταση αναπνοής από τη ΝΔ, θα είναι μία επιτυχία, αλλά οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Το σημαντικό είναι η τάση που θα καταγραφεί στις κάλπες και η κατάταξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε την επόμενη μέρα να μην έχει λευκή επιταγή ο κ. Μητσοτάκης και να ξέρει ότι έχει απέναντί του αντιπολίτευση.»

Για την αναζωπύρωση της αντιπαράθεσης για την Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε: «Η ΝΔ κατέβηκε με τις περικεφαλαίες στο Σύνταγμα και μας κυνηγούσε ως προδότες. Δεν έκανε τίποτα για να γίνει η Συμφωνία καλύτερη, για να αλλάξουμε τα σχολικά βιβλία, τα εμπορικά σήματα, να ελέγξουμε τον εναέριο χώρο (της γειτονικής χώρας). Είμαστε πατριώτες και προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα, όπως θεωρώ ότι και στη Νέα Δημοκρατία είναι πατριώτες, αλλά όχι μόνο στα λόγια. Θα πρέπει να εργάζονται καθημερινά προκειμένου η συμφωνία, αν είχε σημεία που ήθελαν δουλειά, να την κάνουν καλύτερη», κατέληξε για το επίμαχο θέμα.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καραμέρος στον Δημήτρη Μπουλουσάκη, στον προαύλειο χώρο του Πολύκεντρου, στα Γιαννιτσά:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.