Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή Εμπορικού Συλλόγου προς τον δήμαρχο Έδεσσας


Ανοιχτή επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου προς τον δήμαρχο Έδεσσας για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες. Η επιστολή έχει ως εξής:

''Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή, ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας θα ήθελε να θίξει μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.
Αρχικά, αναφορικά με τα έργα του Open Mall στο κέντρο της Έδεσσας, παρατηρούμε με ανησυχία ότι οι εργασίες δεν προχωρούν με τον επιθυμητό ρυθμό. Παρά την κατανόηση για την όποια ταλαιπωρία που προκαλεί αυτό το μεγάλο έργο, οι καταστηματάρχες, οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης έχουν φτάσει στα όρια τους. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το Δήμο να πιέσει τα συνεργεία ώστε να επιταχύνουν τις εργασίες, απασχολώντας περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι, θα μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο ταχύτερα, μειώνοντας την όποια ταλαιπωρία.
Ένα δεύτερο ζήτημα που μας απασχολεί έντονα είναι η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Δεχόμαστε πάρα πολλά παράπονα από επιχειρηματίες, πολίτες και επισκέπτες, καθώς η Έδεσσα έχει καταστεί αφιλόξενη για όσους θέλουν να επισκεφτούν την αγορά και τις υπηρεσίες της. Σας προτείνουμε να προβείτε στη δημιουργία δημοτικών χώρων στάθμευσης, μισθώνοντας άδεια οικόπεδα στο κέντρο της πόλης.
Τέλος, το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας παραμένει εκτός ελέγχου. Οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι εκφράζουν την οργή τους για την κατάσταση αυτή, η οποία υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης μας και απομακρύνει τους πελάτες και τους επισκέπτες.
Κύριε Δήμαρχε, ευελπιστούμε ότι θα λάβετε υπόψη τις ανησυχίες και τις προτάσεις μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της πόλης μας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συζήτηση και συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κύριοι του εμπορικού συλλόγου συμφωνώ σε όλα σε όσα αναφέρεστε στην ανοιχτή επιστολή προς τον Κύριο Δήμαρχο εκτός από ένα. Το πρόβλημα Κύριοι με τα αδέσποτα δεν είναι μόνο στους κεντρικούς δρόμους που υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης στις γειτονιές κύριοι δεν υποβαθμίζει μόνο την εικόνα αλλά το χειρότερο είναι ότι υποβαθμίζει την υγεία των πολιτών με τις συνεχείς επιθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος πια με τα αδέσποτα. Δεν μπορώ να βγω από την είσοδο της οικοδομής.

      Διαγραφή
  2. Καλά είναι να λέγονται για να ακούγονται στο δημαρχείο . Η μοναδική φωνή που αναφέρει τα προβλήματα μας. Όλοι οι άλλοι άφαντοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά οι θέσεις σταθμεύσεις στο κέντρο έχουν μειωθεί λόγω του open mall περίπου 50-70 θέσεις θα πω αλλά νομιζω ότι είναι και περισσότερες ***το open mall νομιζω πως είναι ένα project που γίνεται σε όλες τις πόλεις και ο εμπορικός σύλλογος πάλεψε για να γίνει αυτό το έργο,άρα δεν μπορείτε να καταλογίζετε ευθύνες στον δήμο να νοικιάσει οικόπεδα που δεν υπάρχουν ,**που ;στην κλινική Αγ.Γεωργιος;που δεν υπάρχουν οικόπεδα ή στο πρώην γήπεδο που το παράτησε η πρώην δημοτική αρχή χωρίς σχεδιασμό!Αρα ως συμπεράσμα να είχαμε να πούμε !Οσο αφορά τις εργασίες συμφωνώ ότι η πόλη έχει γίνει ένα μαύρο χαλί κυκλοφοριακά !2ον τα αδέσποτα είναι ένα πρόβλημα που μαστίζει πολλά χρόνια την πόλη μας το οποίο δεν μπορούν να κάνουν μαγικά κάποιες παρεμβάσεις !Το μόνο σωστό πράγμα στην επιστολή σας είναι η λέξη κυκλοφοριακό που ο νέος δήμαρχος πρέπει να ξυπνήσει να δώσει λύσεις στα μείζοντα ζήτημα που απασχολούν την πόλη !Ωρα για πράξεις και αποφάσεις δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρίως: παρέμβαση για το άδικο φορολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.