Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής ΈδεσσαςΕιδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:30 μ.μ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και o πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γραμματικού που το επιθυμούν, μπορούν να θέσουν έως ένα (1) θέμα προς συζήτηση ο καθένας, έως και την 25η Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 μ.μ. (καταληκτική προθεσμία υποβολής θεμάτων), εφόσον κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εφόσον υποβληθούν από του δημοτικούς συμβούλους συνολικά περισσότερα από δέκα (10) θέματα, από του προέδρους των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γραμματικού συνολικά περισσότερα από δύο (2) θέματα (πλέον των ανωτέρω 10 θεμάτων), τότε θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση από το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της συνεδρίασης, από την οποία κλήρωση θα προκύψουν τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν και στην περίπτωση αυτή, στην ημερήσια διάταξη, από τα θέματα της κλήρωσης, εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Ενώ, στην περίπτωση που υποβληθούν από τους δημοτικούς συμβούλους συνολικά λιγότερα από δέκα (10) θέματα, εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη και συζητούνται όλα τα θέματα, ανεξαρτήτως εάν έχουν υποβληθεί από συμβούλους της μειοψηφίας ή της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα εφαρμοστούν.

 
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Φτιάξτε ρε τις τρύπες ρε άχρηστοι.καθαρηστε τα σκουπιδια άχρηστοι.αυτα είναι τα θέματα ρε άχρηστοι καρεκλακιδεσ ρημαξατε την πόλη μασ και τα χωριά μαζί άχρηστοι.αν δεν μπορείτε σπίτι σασ καρεκλακιδεσ τις κακιασ ωρασ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ με το σίγμα «σ» για σίγμα τελικό…
   Κάθεσαι πάνω από το karatzova.com και περιμένεις πότε θα ανεβάσει άρθρο που αφορά τον Δήμο Έδεσσας;
   Βρες κάτι να κάνεις για τα επόμενα 5 χρόνια!
   Ξεκίνα με το να μάθεις να γράφεις σωστά!

   Διαγραφή
  2. Και εσεισσσ να κάνετε σωστά την δουλειά σασσσσ αχρηστοι

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.