Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας: Συναυλία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης στην Έδεσσα



Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης.
Σε αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα δεν κλείνουμε τα μάτια. Δεν μένουμε αμέτοχοι.

Ακόμα πιο δυναμικά πρωτοστατούμε στον αγώνα, για να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση κάθε διευκόλυνση, εμπλοκή και σχέση με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.
Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, αυξάνοντας καθημερινά τις τραγικές απώλειες του Παλαιστινιακού λαού με πολλές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά και γυναίκες. Αλλά και όσοι ακόμα μένουν ζωντανοί, μπορεί να μην πεθάνουν από τις βόμβες ή μια σφαίρα, αλλά θα πεθάνουν από τις τραγικές συνθήκες υγιεινής που πλέον επικρατούν στα βομβαρδισμένα τοπία της περιοχής, σε αυτή τη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους μαθητές, όλο το λαό της περιοχής μας να συμμετέχει ενεργά στη μεγάλη συγκέντρωση – συναυλία για την Παλαιστίνη

Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 20:00 στην Έδεσσα, στους Μικρούς Καταρράκτες.

Επικοινωνήστε με τα σωματεία μας στα παραπάνω τηλέφωνα, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με τον δικό σας τρόπο. Ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια ζωγραφιά…Κάθε συμμετοχή θα γίνει μια ακόμα κραυγή για κάθε νεκρό παιδί στην αγωνιζόμενη Παλαιστίνη.

«Μικρός λαός και πολεμά…για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι…»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.