Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαιρετικές επιδόσεις του ΝΟ Γιαννιτσών στους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στην Ηγουμενίτσα (φωτο)Με εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκαν οι 1οι Διασυλλογικοι αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας στην παραλία του Δρεπανου Ηγουμενίτσας. Τα 10 πληρωματα με τους 14 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών που  συμμετειχαν κατέκτησαν 4 χρυσα και 3 αργυρά μετάλλια Συγκεκριμένα:
1Χ Αρχαρίων Κορασίδων : Αφοροζη Ραφαελα 
2Χ Αρχαρίων Κορασίδων :  Τσομπανακη Κυριακή - Παλάνη Κατερίνα
1Χ Κορασίδων : Μουρατιδου Πασχαλινά
2Χ Κορασίδων : Κιοσελάκη Εύα - Αρετακη Ελπίδα 
1Χ Αρχαρίων Κορασίδων : Καλαιτζη Ευλαμπια
2Χ Αρχαρίων Παίδων : Αφοροζης Γιάννης - Ντοκας Μιχαήλ
1Χ Κορασίδων : Χοντου Μαρία
4η θέση 1Χ  Παίδων : Μητακιδης Δημήτρης
4η θέση 2Χ Αρχαρίων Παίδων : Φράγκος Κωνσταντίνος - Καμαρακης Ιωάννης
5 θέση 1Χ  Παίδων : Χατζόπουλος Βασίλης 
Την αποστολή συνοδεψαν ο προπονητής Τσαλικίδης Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ Αφοροζης Λάζαρος, Καπρανη Ιωάννα, Μισιργη Στελλα με αρχηγό αποστολής τον έφορο κωπηλασίας Χοντο Ιωάννη. 
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για την επιτυχία τους και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.
 Επόμενο αγωνιστικο ραντεβού 29-30 Ιουνίου στα Ιωάννινα όπου διεξάγεται η 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης. Μέχρι τότε η προετοιμασία συνεχίζετε με έντονους ρυθμούς με την προπονητική ομαδα του Ναυτικού Ομίλου ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με τον προπονητή μας Τσαλικίδη Βασίλη και τον τεχνικό μας σύμβουλο Χρυσόπουλο Γιάννη να καθοδηγεί, να ενθαρρύνει και να βγάζει από τον κάθε αθλητή και αθλήτρια το καλύτερο του εαυτού τους για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.
Ευχαριστουμε θερμά τον ΔΝΟΗ για την φιλοξενία και για την άψογη διοργάνωση. 

ΝΟ Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment