Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζουν Δημοτική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματαΔημοτική Επιτροπή
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1 6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας.

2 Χρέωση επαναφορτιζόμενης κάρτας υδροληψίας (memory stick) για χρήση αρδευτικών γεωτρήσεων, σε περίπτωση απώλειας, για το έτος 2024.

3 Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού (πέντε ημερομίσθια ανά μήνα).

4 Έγκριση της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλμωπίας» με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.

5 Έγκριση σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΛΣΗ, ΠΑΡΚΑ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΤΛ) ΔΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.».

6 Χορήγηση εκ νέου έγκρισης εισόδου - εξόδου οχημάτων από το μηχανουργείο με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία με την επωνυμία "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.", που βρίσκεται στο με αριθ. 466 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Πιπεριάς της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, μέσω δημοτικής αγροτικής οδού η οποία συμβάλλει στην επαρχιακή οδό 7 "Αριδαία-Πιπεριά-Λουτράκι-Λουτρά Αριδαίας" (Χ.Θ. 3+900μ δεξιά), σε τροποποίηση της με αριθ. 13/2023 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλμωπίας λόγω αλλαγής της επιφάνειας προσθήκης και των συνημμένων σχεδιαγραμμάτων.

7 «Έλεγχος και αποδοχή, ή μη, της από 20/06/2024 Υπεύθυνης Δήλωσης (α.π. 11652-20/06/2024 εισερχομένου) του οικονομικού φορέα «MK CARS & TRUCKS E.E.», προσωρινού αναδόχου για την ΟΜΑΔΑ Α’: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ» , του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», (της αρ. 9235/2023 Διακήρυξης (ΑΔΑΜ: 23PROC012761649) (Α/Α συστήματος 194196),

Δημοτικό Συμβούλιο
Tην ίδια ημέρα στις 8.30μ.μ.(20.30’), συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο 6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας έτους 2024

2ο Τροποποίηση της με αριθ. 82/2024 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον αριθμό των υδρονομέων άρδευσης έτους 2024 και τη διάρκεια απασχόλησης.

3ο Χρέωση επαναφορτιζόμενης κάρτας υδροληψίας (memory stick) για χρήση αρδευτικών γεωτρήσεων, σε περίπτωση απώλειας, για το έτος 2024

4ο Εξέταση αιτήματος παραχώρησης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου και των κτιριακών εγκαταστάσεων στον Λαογραφικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου για την πραγματοποίηση καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων από 10-7-2024 έως και 27-07-2024
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.