Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Ένα υπέροχο μουσικό ''ταξίδι'' στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι (βίντεο)



Ένα ξεχωριστό και υπέροχο μουσικό ταξίδι στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι πραγματοποίησαν όσοι παραβρέθηκαν στην (κατάμεστη από κόσμο) αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πέλλας την περασμένη Κυριακή, στην εκδήλωση του Δήμου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για τα 30 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι.

Στις 15 Ιουνίου 1994, ο Μάνος Χατζιδάκις, εγκατέλειπε τα εγκόσμια και περνούσε στο Πάνθεον του Ελληνικού Πολιτισμού. Ο Δήμος Πέλλας, τιμώντας τη μνήμη του, πήρε την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη συναυλία- αφιέρωμα στον κορυφαίο και αξέχαστο Έλληνα συνθέτη. 

Η Νάντια και η Γιώτα Παυλίδου μας «μάγεψαν» με τις εξαίσιες ερμηνείες τους ενώ ο Βασίλης Μπεζεβέγκης και ο Νεκτάριος Σταυράτης συνόδευσαν μαγευτικά με τις μελωδίες και τα αναγνώσματά τους την αφιερωματική βραδιά.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την χαρά του για την μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην πολιτιστική εκδήλωση: "Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί βλέπω το πνευματικό κέντρο της Πέλλας και της Κρύας Βρύσης γεμάτα από κόσμο και όχι μόνο αυτό των Γιαννιτσών, κάτι που σημαίνει ότι το κοινό σε ολόκληρο τον Δήμο μας το κοινό "διψάει" για εκδηλώσεις και δική μας υποχρέωση είναι αυτή του την ανάγκη να την καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"

Η Αντιδήμαρχος Πέλλας, Πολιτισμού & Τουρισμού, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη, επισήμανε: "Ένα ειλικρινές και εκ βάθους καρδιάς ευχαριστώ στους τέσσερις μουσικούς για το αφιέρωμα που μας παρουσίασαν αλλά και και σε όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Σας υποσχόμαστε πως το καλοκαίρι μας θα είναι γεμάτο με εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό." 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.