Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Διαγωνισμός για την ανακαίνιση Χειρουργείων και Μαιευτηρίου στο - Τρία μεγάλα έργα σε εξέλιξηΣε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Ανακαίνιση των χειρουργείων και του Μαιευτηρίου του Γ.Ν. Πέλλας– Ν.Μ. Γιαννιτσών», με αναθέτουσα Αρχή του έργου την Διοίκηση 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.
Το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. είναι η Διενεργούσα Αρχή και ενεργεί κατ’ εντολή, για λογαριασμό και στο όνομα του Δικαιούχου του Προγράμματος Υπουργείου Υγείας, εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες ενέργειες της αρμοδιότητας της Αναθέτουσας Αρχής στο όνομα και για λογαριασμό της μέχρι και την κατακύρωση της σύμβασης.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1,54 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς Φ.Π.Α. 1,24 εκατ. ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 26 Ιουλίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα και ώρα 11:00 π.μ. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε εννέα (9) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, σύμφωνα κυρίως με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 2021/241 για τη θέσπιση του μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και του εθνικού νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Υγείας. Η χρηματοδότηση της παρούσας είναι εγγεγραμμένη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η συνεισφορά του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στον συνολικό προϋπολογισμό του έργου ανέρχεται σε χρηματικό ποσό ίσο με 1.242.741,93 € ευρώ, ενώ η αντίστοιχη συνεισφορά του ΠΔΕ ανέρχεται σε χρηματικό ποσό ίσο με 298.258,07 € ευρώ και αφορά στον ΦΠΑ 24%.

Περιγραφή του έργου
Αντικείμενο του έργου είναι η ανακαίνιση των χώρων του χειρουργείου και πιο συγκεκριμένα των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων αυτού, διατηρώντας την ίδια διαρρύθμιση με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου χειρουργείου που να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας καθώς και η ανακαίνιση του χώρου του μαιευτηρίου προκειμένου να μην παραβιάζονται η ασηψία και η εργονομία του χώρου.

Υλοποιείται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για το νοσοκομείο Γιαννιτσών
Με το συγκεκριμένο έργο συνεχίζεται με τρία μεγάλα και σημαντικά έργα ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στη θητεία του αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Βαγγέλη Λόγγου, για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών. 
Υπενθυμίζουμε ότι στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών:
- Υλοποιείται κατασκευαστικά η ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) 
- Είναι σε εξέλιξη η δημοπράτηση της επέκτασης κατά 5 κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 
- Δημοπρατείται το έργο της ανακαίνισης των Χειρουργείων και του Μαιευτηρίου. 

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Καινούργια πλακάκια, καλώδια, κ.λ.π κ.λ.π
  Από στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό , μια από τα ίδια
  Κότες πουλάμε, αυγά αγοράζουμε και μήπως τα ετοιμάζουμε για την ιδιωτικοποίηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δημήτρη οσονούπω θα σπεύσουν οι δύο Διονύσης και Λάκης να βγάλουν ανακοίνωση, εάν δεν το έχουν βγάλει. Για τον μπαμπά δεν μας το έχει συνηθίσει και μπράβο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στα Γιαννιτσα γίνονται έργα στο Νοσοκομείο στην Έδεσσα ούτε ΜΕΘ ούτε τίποτα. Άκου επέκταση ΜΕΘ στα Γιαννιτσα και στην Έδεσσα τίποτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.