Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάβει η σεναριολογία για ανασχηματισμό της κυβέρνησης



Ανάβει η συζήτηση στα... πηγαδάκια που έχουν σχηματιστεί στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. 
Στη δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αστοχίες, με τη φράση αυτή να ανοίγει και πάλι ακόμη πιο έντονα τη σεναριολογία για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. 
"Γαλάζια" στελέχη, στις συζητήσεις τους, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι πρωθυπουργικές παρεμβάσεις στην εικόνα του υπουργικού συμβουλίου να είναι και άμεσες. Κυρίως, δε, σε χαρτοφυλάκια που σχετίζονται με θέματα της καθημερινότητάς των πολιτών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, σε συζήτηση με δημοσιογράφους ανέφερε ότι αύριο στις οκτώ και μισή θα βρίσκεται στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, όπως σημείωσε, η ξεκούραση μπορεί να περιμένει. 

capital.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ανασχηματισμό τώρα, χθες, γιατί κάποιοι δεν άξιζαν να λέγονται υπουργοί και να κόβουν μονο βόλτες, να έχουν τον κόσμο στο δούλεμα και από έργο ανύπαρκτοι. Πέλλα και Ημαθία το στείλαν το μήνυμα για τον υπουργό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ανώτερο μπορούμε να περιμένουμε από μία κυβέρνηση που έχει χρησιμοποιήσει τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ;
    Υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός επιθέτου από τον άριστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η επίχριση του μιζοτακη καλα παει με το ρευμα +70% που λενε θα κλαψουμε ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.