Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mαρία Παπαδοπούλου για τις Ευρωεκλογές: Η αποχή δεν είναι επιλογή !


Aυτήν την Κυριακή πάμε όλοι μαζί στην κάλπη ! Ψηφίζουμε δεν μένουμε αμέτοχες και αμέτοχοι ! 
Η αποχή δεν είναι επιλογή ! 
Τα τελευταία χρόνια η αποχή στην κάθε εκλογική αναμέτρηση τείνει να γίνει μάστιγα .. είναι λυπηρό .. είναι κρίμα μια μερίδα ανθρώπων να αποφασίζει για όλους.. είναι κρίμα που επι χρόνια ο σταθερός νικητής των εκλογικών διαδικασιών είναι η αποχή ! 
Δυστυχώς στην συνείδηση μας οι ευρωεκλογές είναι εκλογές τρίτης κατηγορίας .Τις θεωρούμε απρόσωπες και μακρινές μιας και οι συνεδριάσεις γίνονται εκτός της χώρας μας. 
Στην πραγματικότητα, όμως, περίπου το 70% της εθνικής μας νομοθεσίας παράγεται και ψηφίζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!! Άρα οι ευρωεκλογές επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμαστε.. 
Σήμερα έχουμε την υποχρέωση να ψηφίσουμε! Ο Πρόεδρος Μακρόν δήλωσε πρόσφατα πως η Ευρώπη είναι θνητή. Έχει δίκιο. Είναι στο χέρι όλων μας να την κρατήσουμε ζωντανή !
Έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε για τις ζωές μας, την ίδια ώρα που σε πολλά σημεία του πλανήτη ακόμα και σήμερα κυριαρχούν αυταρχικά καθεστώτα.
Η κάθε ψήφος είναι σημαντική! 
Την Κυριακή δίνουμε δυναμικά όλες και όλοι μαζί το παρόν στις κάλπες ! 
Αυτήν την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν της δίνουμε να λέει τον καιρό της ημέρας να βγάλει το άχτι της με την αυτοπροβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.