Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χρυσός» φέτος ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο μπάσκετ: Άνοδος στην National League 2, πρωτιά στο Final Four Εφήβων (φωτο)



Αναμφίβολα η φετινή αγωνιστική σεζόν για  τα τμήματα Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών ήταν «χρυσή» καθώς έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρχικά η ομάδα κατέκτησε  την πρώτη θέση στο Final Four Εφήβων στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ, αφού το αντίστοιχο τμήμα του συλλόγου κέρδισε την εφηβική ομάδα του «Φίλιππου Βέροιας»  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, το Σάββατο 30 Μαρτίου, επικρατώντας με σκορ  61 – 66! Επρόκειτο για μια σπουδαία νίκη αφού η ομάδα του «Μεγάλου Αλέξανδρου» Γιαννιτσών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατέκτησε το τρόπαιο, ύστερα από μια συναρπαστική -και άκρως αθλητική- τελική αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ήρθε ο θρίαμβος!!! Το ανδρικό τμήμα, πριν λίγες ημέρες (Σάββατο 25.5.2024), κατάφερε να κερδίσει, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Έδεσσας, την μαχητική ομάδα του «Άθλου» Αλεξάνδρειας, με σκορ 87 – 80. 

Με αυτή την νίκη η ομάδα των Γιαννιτσών, δεν πήρε μόνο την πρώτη θέση στο ανδρικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για την άνοδό της στην National league 2 (Γ’ Εθνική) της Ε.Ο.Κ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.!


Γιάννης Κασιμίδης: «Είμαστε μια οικογένεια και για αυτό πετύχαμε»

Ο υπεύθυνος της ομάδας Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και προπονητής της, Γιάννης Κασιμίδης, μετά την θριαμβευτική πορεία της, έκανε την εξής δήλωση:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήριά σε όλους τους παίκτες της ανδρικής και εφηβικής ομάδας, τόσο για το πολύ καλό πρωτάθλημα που κάναμε φέτος, αλλά πραγματικά και για το ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειξαν φέτος μέσα σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους. 

Αυτό που ξεχώριζε φέτος τις ομάδες μας, το κλειδί της επιτυχημένης πορείας, ήταν ο πολύ καλός χαρακτήρας τον παιδιών, κάτι που συνέβαλε στο να γίνουμε πραγματικά μια οικογένεια. Καταφέραμε όλοι μαζί κάτι πολύ δύσκολο: Να συνδυάσουμε την εμπειρία, τον αυθορμητισμό και το πάθος. Είχαμε στην ανδρική ομάδα εμπείρους παίκτες που βοήθησαν πάρα πολύ με την γνώση τους, αλλά και νεαρούς παίκτες που έδωσαν νέο αέρα και πάθος στα παιχνίδια μας.  

Εκτός λοιπόν από όλους τους παίκτες της ακαδημίας, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, τους ανθρώπους που φέτος ήταν δίπλα μας και βοηθήσαν έμπρακτα σε ανδρικό, εφηβικό και παιδικό τμήμα χωρίς να ανήκουν στην διοίκηση του «Μέγα», μεγαλώνοντας έτσι όμως την οικογένειά του. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές της ακαδημίας μας, τος γονείς τους και όλους τους φίλους της ομάδας που σε κάθε παιχνίδι, εντός ή εκτός έδρας, γινόντουσαν ο «έκτος παίκτης» της ομάδας μας.»  

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά έφερε την διπλή διάκριση»

Ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου και Έφορος του τμήματος Μπάσκετ, Αντώνης Παπαδόπουλος, τονίζει: «Την νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον κόσμο μας που μας πίστεψε. Είναι το επιστέγασμα μιας πολυετούς προσπάθειας με την κατάκτηση της πρώτης θέσης και ταυτόχρονα την επιτυχημένη πορεία πριν από μερικές μέρες του εφηβικού μας τμήματος πανελλαδικά. Καταλάβαμε τις πρώτες θέσεις στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες αυτής, πετύχαμε την διπλή διάκριση, γεγονός που δείχνει την οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα του μπάσκετ στον σύλλογό μας.» 








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.