Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη φωτιά στην Κρηστώνη Κιλκίς – Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (video)



Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2024 σε σιταροχώραφα της Κρηστώνης στο Κιλκίς και απλώθηκε γρήγορα λόγω και των ανέμων που φύσαγαν εκείνη την ώρα.

Άμεση και μεγάλη ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, κινητοποιώντας 11 οχήματά της με 20 πυροσβέστες, μηχανήματα του Δήμου και τρακτέρ αγροτών της περιοχής.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον διοικητή του Ν. Κιλκίς Πύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη, μπόρεσαν να θέσουν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, σώζοντας από την καταστροφή μεγάλες αθέριστες εκτάσεις σιτηρών.

Όπως δήλωσε στις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» ο κ. Παλαμούτης, η φωτιά απλώθηκε σε έκταση περίπου 100 στρεμμάτων με τα μισά από αυτά να ήταν αθέριστα σιτηρά.

Μεγάλη προσπάθεια για κατάσβεση της φωτιάς έγινε σε χώρο όπου παλιότερα χρησιμοποιούνταν για αμμοληψίες και σιγά σιγά η ανευθυνότητα κάποιων τον μετέτρεψε σε ανεξέλεγκτη χαβούζα – χωματερή, πετώντας ακόμη και μεγάλες ποσότητες λάστιχων αυτοκινήτων και τρακτέρ!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.