Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναμόρφωση Σχολικής Αίθουσας στο ΓΕΛ Καλής από τους Μαθητές τού Σχολείου (φωτο)Ως σχολείο (ΓΕΛ Καλής) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές μας που με δική τους πρόταση, πρωτοβουλία και (κυρίως) εκτέλεση μετέτρεψαν μία αίθουσα-αποθήκη σε μία απόλυτα λειτουργική αίθουσα-πολυχώρο.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πάρθηκαν φωτογραφίες από την προηγούμενη κατάσταση τού χώρου, ώστε να κατανοηθεί και το μέγεθος της αλλαγής!

Με βασικά συστατικά τη φαντασία, την αγάπη, το μεράκι και το ταλέντο, το σχολείο απέκτησε άλλη μία λειτουργική αίθουσα, ικανή να φιλοξενήσει άνετα 16 παιδιά ενός τμήματος ή μιας κατεύθυνσης, παρέχοντας, πέρα από τον ανακατασκευασμένο εξοπλισμό Η/Υ, διαδραστικό πίνακα και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα πολύ ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, χάρη στις δημιουργίες των παιδιών επάνω στους τοίχους, δημιουργίες σχετικές με τους Η/Υ και την τεχνολογία γενικότερα. Αφήνουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους...

Ένα τεράστιο "ευχαριστώ", λοιπόν, στα παιδιά μας (αλφαβητικά) :

· Καραμπάση Δήμητρα (Β' Γυμνασίου Καλής)
· Κουρουκτσίδου Ζωή (Α' Λυκείου)
· Λέκα Μαριέλα (Γ' Λυκείου)
· Π. Μ. (Ζήτησε ανωνυμία, Β' Λυκείου)
· Σιδηροπούλου Λυδία ((Β' Λυκείου)
· Σολομωνίδης Σωκράτης (Γ' Λυκείου με 2ο πανελλήνιο βραβείο του διαγωνισμού "Σκιτσοφρένεια" του 2022-23)
· Τσιώμη Δήμητρα (Α' Λυκείου)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.