Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας - Τα θέματαΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω θέματα:

1.Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης ποσού 84.320,00€ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠ.ΕΣ. ύστερα από την ένταξη στην πράξη «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σκύδρας», τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024.

2.Έγκριση για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024.

3.Έγκριση αποδοχής επιχορηγήσεων Δ.ΥΠ.Α. (Ο.Α.Ε.Δ.) για κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών έτους 2023 ωφελουμένων του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, ποσού160,00€  και ποσού 328,23€ και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024.

4.Αποδοχή μέρους των οφειλών του καταργούμενου Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. από το Δήμο Σκύδρας, ως καθολικού διαδόχου, αποδοχή της υπολειπόμενης χρηματοδότησης από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024.

5.Έγκριση επικαιροποίησης της αριθ.52/2022 Απ.Δ.Σ για το πρώην στρατόπεδο «ΔΟΥΜΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» που βρίσκεται στη θέση «ΜΟΥΡΑΠΑΤΑ».

6.Έγκριση τοποθέτησης Φ.Ο.Π. και φωτιστικών σωμάτων στη Δ. Κ. Σκύδρας.

7.Έγκριση διενέργειας εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 Δήμου Σκύδρας» και εξειδίκευση των σχετικών πιστώσεων.

8.Έγκριση διενέργειας εκδηλώσεων «Εμποροπανήγυρη Δήμου Σκύδρας» και εξειδίκευση των σχετικών πιστώσεων.

9.Έγκριση διενέργειας εκδήλωσης μνήμης για τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και εξειδίκευση των σχετικών πιστώσεων.

10.Έγκριση αμοιβής δικηγόρου για την υπόθεση της υπαλλήλου Μιχαηλίδου Γεωργίας κατά του Δήμου Σκύδρας σχετικά με το Κέντρο Κοινότητας.

11.Αποξήλωση περιπτέρου στη Δ.Κ. Καλής.

12.Έγκριση υποβολής 2ης παράτασης για το έργο «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Δρόμων Δήμου Σκύδρας».

13.Έγκριση παρατηρήσεων επί του σχεδίου απευθείας σύμβασης για το έργο «Αρδευτικό Σύστημα Αλμωπαίου μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.».

14.Έγκριση σύστασης επιτροπών άρθρου 30 του Ν.5056/2023 για την άσκηση αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκύδρας.

15.Έγκριση σύστασης ή μη επιτροπής του άρθρου 30 του Ν.5056/2023 λόγω κατάργησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και επιλογή για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.

16.Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία δημοτικών εκτάσεων στη Δ.Κ. Μανδάλου.

17.Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία δημοτικών εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλίπολης (Σανδάλι).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.