Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτεςΟ Δήμος Έδεσσας ενημερώνει ότι γίνονται  εκ νέου  προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με ανυποψίαστους  πολίτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής, με εκδότη τον Δήμο Έδεσσας. Οι επιτήδειοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και προφασιζόμενοι την επιστροφή κρατήσεων που, τάχα, εκ παραδρομής παρακρατήθηκαν κατά την έκδοση των Ενταλμάτων Πληρωμής,  ζητούν διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Έδεσσας δεν επικοινωνούν τηλεφωνικά με δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής. Οι παραπάνω προφάσεις και δικαιολογίες των επιτήδειων δραστών,  είναι καταφανώς ψευδείς  και γίνονται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τον Δήμο Έδεσσας και ακολούθως να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Καλούνται οι δικαιούχοι και γενικά οι πολίτες να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιες κακόβουλες προσπάθειες, να μην παρέχουν στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών τους και να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια προσπάθεια στην Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και στις λοιπές αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.