Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων της ΠΕ ΠέλλαςΠαρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Τζαμτζή Ιορδάνη ξεκίνησε η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας. Ο κ.Τζαμτζής Ιορδάνης αφού χαιρέτισε τους μελισσοκόμους, εξήρε το έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» ιδιαίτερα όσον αφορά στη συνεχή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και κατάρτιση του αγροτικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στην συνέχεια συμμετείχε στην απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με κωδικό ΠΚ 096.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης ταχύρρυθμης εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου, για τους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά την διάρκεια του έτους καθώς επίσης και για τους εχθρούς και ασθένειες των μελισσών. Η τυποποίηση, εμπορία, προώθηση και σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων θα αποτελέσουν επίσης αντικείμενο κατάρτισης.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.