Ένας 38χρονος από το Βορεινό Αλμωπίας που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Αριδαία (Κομμώσεις) πνίγηκε το μεσημέρι ενώ κολυμπούσε στις Καλύβες Χαλκιδικής.
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και τόσο ο ναυαγοσώστης όσο και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με την Xalkidiki Politiki ο άτυχος άνδρας είχε μπει μόνος του στη θάλασσα, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Έγινε αντιληπτός από μέλη της παρέας του, ενώ ναυαγοσώστης έσπευσε να τον ανασύρει στην ακτή.
Άμεσα κινητοποιήθηκε και δεύτερος ναυαγοσώστης, καθώς και μία νοσηλεύτρια που βρισκόταν στην παραλία και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Οι τρεις τους ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και χρησιμοποίησαν απινιδωτή, δίνοντας μάχη για να τον επαναφέρουν.
Στο σημείο έφτασε και διασώστης του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και ασθενοφόρο. Οι διασώστες συνέχισαν τις προσπάθειες για περίπου μία ώρα, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να τον σώσουν.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.
1 Σχόλια
Αχ θεουλη μου πάει το παλικάρι.κοντα σου να τον έχεις να τον προσέχεις.καλο παράδεισο,καλό ταξίδι.πολυ κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.