Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και τον Δήμο Έδεσσας με δύο νέες ταινίες.
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025
ΟΔΟΣ ΜΑΛΧΟΛΑΝΤ
Διάρκεια: 146’. Δραματική. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λίντς.
Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Γουότς, Λόρα Χάρινγκ, Τζάστιν Θερού, Τζιν Μπέιτς, Νταν Μπέρνμπαουμ.
Μια μελαχρινή γυναίκα παθαίνει αμνησία μετά από ένα τροχαίο. Περιπλανιέται στους δρόμους του Λος Άντζελες προτού καταφύγει σε ένα διαμέρισμα. Εκεί την ανακαλύπτει η Μπέτι, μια ξανθιά γυναίκα από τη μεσοδυτική Αμερική που έχει έρθει στην Πόλη των Αγγέλων αναζητώντας τη φήμη ως ηθοποιός. Μαζί, οι δυο τους προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της αληθινής ταυτότητας της Ρίτα, σε ένα ονειρικό Λος Άντζελες, που δεν έχει χαλάσει ούτε η κυκλοφοριακή συμφόρηση ούτε το νέφος.
Τρίτη 1 έως και Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025
ΕΛΙΟ (μεταγλ).
Διάρκεια: 99’. Animation. Σκηνοθεσία: Άντριαν Μολίνα, Μάντελιν Σαραφιάν, Ντόμι Σι.
Ένας φανατικός λάτρης του διαστήματος με έντονη φαντασία και τεράστια εμμονή με τους εξωγήινους, ο Έλιο, είναι έτοιμος για ένα επικό εγχείρημα όταν διακτινίζεται στο Communiverse, έναν διαπλανητικό οργανισμό με εκπροσώπους από μακρινούς γαλαξίες, oι οποίοι πιστεύουν ότι ο Έλιο είναι ο ηγέτης της Γης.
Προβολές: ώρα 21:15, θερινό σινεμά, περιοχή Μύλοι (Καταρράκτες), Έδεσσα.
Εισιτήρια:
-6 ευρώ παιδικό, ανέργων, φοιτητικό.
-7 ευρώ ενηλίκων.
Εισιτήρια στο ταμείο του θερινού σινεμά . Διατίθενται και ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.