Χθες , Τρίτη 3 Ιουνίου 2025, η κα. Σοφία Λιάπουρα ορκίστηκε ως νέα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Σκύδρας με τον συνδυασμό Αλλαγή Σκυτάλης, καταλαμβάνοντας τη θέση του παραιτηθέντος συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Μποζίδη, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, παραμένοντας ενεργός στον συνδυασμό μας.
Η Αλλαγή Σκυτάλης συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τον θεσμικό της ρόλο, χωρίς διακοπές και ασάφειες. Οφείλουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών με σταθερότητα, σοβαρότητα και πολιτική αξιοπρέπεια.
Καλωσορίζουμε τη νέα μας σύμβουλο και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της, με οδηγό πάντα το συλλογικό συμφέρον του Δήμου μας.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.