Σε εξέλιξη είναι από τις 10 χθες το βράδυ επιχείρηση Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Λιμενικού Σώματος, στα ανοιχτά της Βουρβουρούς στη Σιθωνία Χαλκιδικής για δύο χειριστές όρθιας κωπηλασίας sup.
Σύμφωνα με μαρτυρία τους είδαν ότι αδυνατούσαν να προσεγγίσουν στην ακτή και κάλεσαν βοήθεια. Πρόκειται μάλλον για αλλοδαπές γυναίκες, σε δύο σανίδες.
Κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Σώματος έχει κινητοποιηθεί το διασωστικό σκάφος Rescue 3 της ΕΟΔ Χαλκιδικής με πενταμελές πλήρωμα για συνδρομή στις έρευνες. Συμμετέχουν επίσης ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού και τέσσερα ιδιωτικά σκάφη.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.