Φυτεία με 453 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 100 εκατοστών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, σε δασώδη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (30 Ιουνίου 2025) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση δύο άντρες για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε δασώδη περιοχή, συνολικά 453 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους πέντε εκατοστών έως ενός μέτρου, καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.