Η περιφερειακή παράταξη «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» καταγγέλλει την επιλεκτική και πελατειακή συμπεριφορά της διοίκησης της Π.Ε. Πιερίας, η οποία δεν αποδίδει σε όλους τους δικαιούχους παραγωγούς ακτινιδίων, αυτό που δικαιούνται με βάση το Μέτρο 23. Είναι απαράδεκτο να εξαιρούνται της αποζημίωσης αγρότες - παραγωγοί που είναι στους αρχικά επιλεγέντες και ξαφνικά, έν είδει τακτικής ΟΠΕΚΕΠΕ, να αποκλείονται επειδή ... έτσι αποφάσισε η διοίκηση της Π.Ε. Πιερίας.
Οι παραγωγοί δεν είναι επαίτες για να ζητούν χάρες. Ζητούν αυτό που δικαιούνται. Τακτικές πελατειασμού, «δια των ενεργειών μου», παραπέμπουν σε Μαυρογιαλούρους της δεκαετίας του '60. Δεν αρμόζουν και προσβάλλουν τους ανθρώπους του μόχθου, όπως είναι οι αγρότες - παραγωγοί.
Ζητάμε άμεσα ανάκληση της απόφασης και ένταξη όλων των δικαιούχων παραγωγών ακτινιδίων στο Μέτρο 23
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.