728x90

Δήμος Έδεσσας: Aποκατάσταση ζημιών στις κοινότητες Έδεσσας, Καρυδιάς, Βρυτών, Νησίου, Λύκων & Ριζαρίου


Η
 ένταξη της Πράξης "Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα και υποδομές του Δήμου Έδεσσας από φυσικές καταστροφές" στο ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ 2021-2025, αποφασίστηκε από την κυβέρνηση (υπουργός Εσωτερικών), μετά από την υποβολή της αντίστοιχης πρότασης και μεθοδική και ουσιαστική καταγραφή των προβλημάτων και αναγκών από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων. Η χρηματοδότηση, ύψους 130.000 ευρώ, θα γίνει από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ).

Σε ανάρτησή τους ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Θωμάς, επισημαίνουν τα εξής:

"Άλλη μια επιτυχία του Δήμου Έδεσσας! 
Αποκατάσταση ζημιών στις Τ.Κ. Έδεσσας, Καρυδιάς, Βρυτών, Νησίου, Λύκων & Ριζαρίου.
Μετά από μεθοδική και ουσιαστική καταγραφή των προβλημάτων και αναγκών από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας μας και την υποβολή της αντίστοιχης πρότασης, αποφασίστηκε από την κυβέρνηση η ένταξη της Πράξης "Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα και υποδομές του Δήμου Έδεσσας από φυσικές καταστροφές" στο ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ 2021-2025! 
Η χρηματοδότηση -ύψους 130.000 ευρώ- θα γίνει από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ).
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών που παρουσιάστηκαν εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 30/11/2024, οι οποίες δημιούργησαν πολλά προβλήματα & φθορές στις υποδομές και στην άσφαλτο στις Τ.Κ. Έδεσσας, Καρυδιάς, Βρυτών, Νησίου, Λύκοι και Ριζαρίου.
Η Δημοτική Αρχή κινήθηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση έκτακτων και απρόβλεπτων αναγκών που προέκυψαν από θεομηνίες.
Συνεχίζουμε..."


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τώρα σοβαρά όλα αυτά με 130 χιλιάδες ευρώ θα γίνουν;
    Και αν γίνουν θέλω να δω πως τα έφτιαξαν.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνετε ρε εσείς ένα τίποτα είστε,άχρηστοι,καταφέρατε να διαλύσετε μια ολόκληρη πόλη.με αυτά τα λεφτά χρηματοδότησης κάνα πανηγύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παλι τα ιδια. Να κανεις προγραμμα ανωνυμου σχολιαστη να ανεβαζεις αυτοματα. Και προγραμμα ανωνυμος συμμετεχων.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code