Με την .υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Καλλινίκου και Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ι. Κ. Ναό Αγ. Σκέπης και την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, Καστορίας κ. Καλλινίκου, Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνου, Εδέσσης κ.Ιωήλ και του Θεοφ. Επισκόπου Αλμωπίας κ. Στεφάνου άρχισαν το απόγευμα της Πέμπτης οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.
Σήμερα θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στις 12 η τελετή Θυρανοιξίων Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Καλλινίκου επί του τάφου αυτού στα κοιμητήρια Έδεσσας.
5 Σχόλια
Δυστυχώς και οι Σεβασμιότατοι ξεχνάνε τις εγκυκλίους τους που διαβάστηκαν στις εκκλησίες για αυτούς που ψήφισαν τον επαίσχυντο νόμο των ομοφυλόφιλων .
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλη είναι η απογοήτευση.
Γ.Π
Αντε ρε πάρε δρόμο από την εκκλησία κακοψηχο πλάσμα δέξου τους ανθρώπους όπως είναι.εσει είσαι απηστος και κακός άνθρωπος που καλό δεν πιστεύω να έχεις σε αυτόν τον κόσμο.και στην οικογένεια σου ακομη
ΔιαγραφήΜεγάλη τιμή αλλά χωρίς εξομολόγηση δεν κάνουμε τίποτε εμεις οι απλοί πολίτες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαθημερινά οι σκέψεις μας είναι γύρω απ το συμφέρον μας.Πως να πάρουμε περισσότερα χρήματα, πως να κερδίσουμε αυξήσεις, κοιτάμε πονηρά εκει που ΔΕΝ πρέπει ,σκεφτόμαστε πονηρά και το χειρότερο όλων : Σταυροκοπιόμαστε κι όλας ανάμεσα σε αυτές τις πονηρές σκέψεις.
Και μετά τις συνεχίζουμε.Ποιό το νόημα τότε ?
Μήπως πρέπει (αν θέλουμε να λεγόμαστε Πιστοί) να αυξήσουμε την Αυτοκριτική μας για τι είμαστε ακριβώς ? Και επίδειξη Πίστης και Πονηρές σκέψεις ΔΕΝ πάνε μαζι ...
Μάλλον 9,17, είσαι τινγκινταγκας γιαυτό σκουζεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ εξέφρασα την απογοήτευση μου στους Σεβασμιοτατους που ξέχασαν τι έλεγαν για αυτούς που ψήφισαν τον νόμο των ομοφυλόφιλων.
Στην εκκλησία όλοι στο ιερό λίγοι. Το Σύμβολο της Πίστεως δεν δίνεται...
Έλα να δοκιμάσεις μέχρι το άγιον όρος θα ακουστείς.τρομπα
ΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.