Με γεμάτες βαλίτσες προτάσεων, συνεργασιών και προοπτικών επιστρέψαμε από την Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων συναντήσεων είχα την τιμή να συναντήσω τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Μας συνδέει μία φιλία που ξεπερνά τα 15 χρόνια, αλλά αυτό που προέχει είναι η κοινή αγωνία και δέσμευση για τον τόπο μας:
• Πώς μπορούν οι ιδιώτες να αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ.
• Πώς οι δήμοι –και ειδικά ο Δήμος Σκύδρας– μπορούν να τρέξουν αναπτυξιακά έργα με πραγματικό αποτύπωμα.
• Πώς οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι θα στηριχθούν έμπρακτα, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση και να την εξελίξουμε.
Η συζήτηση ήταν ουσιαστική και παραγωγική. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες μας για μια Σκύδρα που να παράγει, να δημιουργεί και να διεκδικεί όσα της αξίζουν.
Η «Αλλαγή Σκυτάλης» αποδεικνύει ότι η αντιπολίτευση δεν είναι μόνο έλεγχος – είναι και γέφυρα συνεργασίας. Και όταν επιστρέφουμε από την Αθήνα με γεμάτες βαλίτσες ιδέες και λύσεις, είναι γιατί πιστεύουμε ότι η Σκύδρα μπορεί και πρέπει να στοχεύει ψηλότερα.
Με συνέπεια και σχέδιο, συνεχίζουμε.
Παπαδοπούλου Γ Μαρία
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Σκύδρας
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.