Η Διευθύντρια ,οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ- 2ου Δ.Σ Γιαννιτσών ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης ,εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη διαμεσολάβηση και ιδιαίτερα στον κ. Κόκοβα Παναγιώτη-Ετικετοποιία Βόλου, για την εξαιρετικά γενναιόδωρη δωρεά του στο σχολείο μας. Η προσφορά των τριών σύγχρονων κλιματιστικών μονάδων που τοποθετήθηκαν ήδη στις τρεις ισόγειες ανατολικές αίθουσες, αποτελεί μια πράξη υψηλής κοινωνικής ευθύνης και αγάπης προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Η ανιδιοτελής σας κίνηση έχει ήδη αλλάξει τις συνθήκες στο σχολείο μας. Η εγκατάσταση των κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας εξασφαλίζει ένα πολύ πιο ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας, ειδικά κατά τις ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη-κρύο).
Πλέον, τα παιδιά μας μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με μεγαλύτερη άνεση και συγκέντρωση, λόγω της παρατεταμένης ζέστης ,βελτιώνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της. Τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως η δική σας, μας υπενθυμίζουν καθημερινά πόσο σημαντική είναι η στήριξη του σχολείου από την τοπική κοινωνία. Η συμβολή σας αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο. Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή σας στο μέλλον των παιδιών μας και ευχόμαστε αυτή η θεάρεστη πράξη σας να βρει κι άλλους μιμητές στην στήριξη του πολυεπίπεδου ρόλου μας . Με εκτίμηση
. Η Διευθύντρια Οι μαθητές Ο Σύλλογος Διδασκόντων Αναστασία Χανού
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.