728x90

Να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι προς το Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας» -Καϊμακτσαλάν


Η χειμερινή περίοδος ξεκίνησε με τα χιονοδρομικά κέντρα να έχουν την τιμητική τους αναμένοντας τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. 
Ένα από τα κορυφαία χιονοδρομικά που βρίσκεται στο Νομό μας («Βόρας»- Καϊμακτσαλάν) θα πρέπει να είναι έτοιμο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε αυτό με τους δρόμους ανοιχτούς, τόσο από την πλευρά του Αγίου Αθανασίου αλλά και της Κερασιάς. 
Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσουν τα γρήγορα αντανακλαστικά των αυτοδιοικητικών αρχών που εμπλέκονται και να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους την περίοδο των χιονοπτώσεων, για να αποφευχθούν νέοι εγκλωβισμοί ταξιδιωτών.
 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αν δεν ανοίγει ο δρόμος Κερασιάς τότε καλή αντάμωση το καλοκαίρι...
    Η Φλώρινα είναι πιο κοντά και σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code