728x90

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρές τέσσερις εργαζόμενες από την έκρηξη- Μία αγνοούμενη- Η ανακοίνωση της εταιρείας ΒΙΟΛΑΝΤΑ για την πυρκαγιά


Λίγο μετά τις 9 το πρωί βρέθηκαν τρεις σοροί από τις πέντε γυναίκες που αγνοούνται μετά την έκρηξη και την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» και λίγο αργότερα ανασύρθηκε και η τέταρτη νεκρή. Μια εργαζόμενη αγνοείται.
Εργαζόμενοι και πυροσβέστης στο Νοσοκομείο Τρικάλων
Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκαν τουλάχιστον επτά εργαζόμενοι, οι περισσότεροι για προληπτικούς λόγους.

«Στο Νοσοκομείο Τρικάλων είναι έξι και ένας πυροσβέστης. Είναι καλά στην υγεία τους. Δεν έχουν κάτι σοβαρό. Έχουμε στείλει και από το νοσοκομείο Καρδίτσας δύο ψυχολόγους για ψυχολογική υποστήριξη σε αυτούς και στις οικογένειές τους» δήλωσε στο ΕΡΤnews Radio 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο και την Μαρία Γεωργίου ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΒΙΟΛΑΝΤΑ για την πυρκαγιά

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Σήμερα σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν. Υπάρχουν 5 αγνοούμενοι εργαζόμενοι και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό τους. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μας απασχολεί είναι οι άνθρωποί μας. Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς και στις οικογένειές τους και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους στηρίξουμε. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές και παρέχουμε κάθε διαθέσιμη βοήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code