728x90

Αερωπός Έδεσσας: Βελτιώθηκε στο 2ο ημίχρονο και πέρασε από το Κιλκίς


Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε από το γειτονικό Κιλκίς ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ καθώς επικράτησε με σκορ 25-30 επι της ομάδας των Ποντίων Κιλκίς χθες το απόγευμα. 

Οι φιλοξενουμενοι δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδωσαν την δυνατότητα στην νεανική ομάδα του Κιλκίς να προηγείται σταθερα και με την λήξη του 1ο ημίχρονου να τους βρίσκει μπροστά με σκορ 17-15.
Στην επανάληψη οι Εδεσσαιοι ξεκίνησαν δυναμικά στην άμυνα και με στυλοβάτη αυτής τον τερματοφυλακα Αθανασίου κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους και να δεχτούν σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο μόνο εφτά τέρματα! Στην επίθεση για τον ΑΕΡΩΠΟ ξεχώρισαν οι Meliava και Παπαγεωργίου με 11 και 7 τέρματα αντίστοιχα. Για ακόμα ένα παιχνίδι στον πάγκο βρέθηκαν και τέσσερις παίχτες από την παιδική ομάδα με τον Προβιδα να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να πετυχαίνει μάλιστα 2 τέρματα. 
Σύνθεση: Αθανασίου, Προβιδας 2,Κραλλης 2,Γεργης, Βλαδιτσης, Τζουλης, Καρανικας, Μπελιος, Meliava 11,Trajkoski 3,Ταραμονλης 5,Πινακουδης, Παπαγεωργίου 7,Λυκοστρατης, Πελεκης, Καζιος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code