Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: ''Ζουν, βασιλεύουν'' και ταλαιπωρούν οι λακούβες στην πόλη!(φωτο)


altΑγανακτισμένοι είναι εδώ και αρκετούς μήνες οι κάτοικοι της Αριδαίας, που διαμένουν στην περιοχή πέριξ της διασταύρωσης των οδών  Π. Μελά και Διοικητηρίου (μετά την Αστυνομία, προς το γήπεδο της πόλης). Ο λόγος;

Η προχειροδουλειά -κατά το παρελθόν- του Δήμου Αλμωπίας στο οδόστρωμα, που αντί να καλύψει όπως έπρεπε την καθίζηση του οδοστρώματος,  προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα σ΄αυτό (φώτο). Και όμως! Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, δεν σταματά τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, να διακηρύττουν το κλείσιμο των λακκουβών και το νοικοκύρεμα του Δήμου!

altΜέχρι τώρα, και παρά τις επισημάνσεις μερίδας του τοπικού τύπου για το θέμα, επικαλούντο τις άσχημες καιρικές συνθήκες! Και το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι γιατί τόσες ημέρες που οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν,  δεν έπραξαν το αυτονόητο!, παρά μόνο τοποθέτησαν στο σημείο πινακίδα αναγγελίας κινδύνου!

Το ίδιο όμως πρόβλημα και ακόμη μεγαλύτερο, αντιμετωπίζουν και οι διερχόμενοι οδηγοί, και ειδικότερα οι ξένοι επισκέπτες οι οποίοι χρησιμοποιούν την ανωτέρω οδό για να επισκεφθούν την Λουτρόπολη της περιοχής, χαρακτηρίζοντας με τα... καλύτερα λόγια την Δημοτική Αρχή, η οποία για άλλα θέματα, και χρόνο και χρήμα βρίσκει, αλλά για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών... σφυρίζει αδιάφορα! Άλλωστε μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις!

By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.