Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: 2.500 χορευτές/τριες στο 7ο Πανθρακικό Αντάμωμα (φωτο&βίντεο)


Θράκη:  Γλυκύτητα – Ζεστασιά – Δύναμη
Ολοκληρώθηκαν χθες οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του 7ου Πανθρακικού Ανταμώματος στη Ν. Πέλλα και στα Γιαννιτσά, που διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων (Π.Ο.Θ.Σ.) και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας (προσφύγων Ανατολικής Θράκης).

Τα Γιαννιτσά χθες απογευματινές και βραδινές ώρες έζησαν στους μουσικούς και χορευτικούς ρυθμούς της  παράδοσης της  Θράκης.  Συμμετείχαν 2300 με 2500 χορευτές/τριες πλέον των συνοδών  από όλη την Ελλάδα, που κατέλυσαν σε όλα τα ξενοδοχεία της Πέλλας και όμορων Νομών.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Στις 6 το απόγευμα αντιπροσωπείες- λάβαρα όλων των Σωματείων και Συλλόγων παραβρέθηκαν  στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών,   χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ. Στη συνέχεια κατέκλυσαν τον κεντρικό πεζόδρομο και με χορευτική παρέλαση κατευθύνθηκαν στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, όπου παρουσίασαν το χορευτικό τους πρόγραμμα. 
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν εικόνες από το 7ο Πανθρακικό Αντάμωμα:




   
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.