Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις κρίσιμες εξελίξεις


Από τις Σέρρες στις οποίες βρέθηκε για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Σερραίους, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις κρίσιμες εξελίξεις:

"Από εδώ, τον τόπο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ανθρώπου που έβαλε με κόπο την Ελλάδα στην Ευρώπη, κάνω έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει τον επικίνδυνο δρόμο που επέλεξε και να επιστρέψει άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται ψυχραιμία από όλους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε τίποτα και σε  κανέναν να διχάσει τους Έλληνες." 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ-ΟΧΙ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!) ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΙΣ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ -ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" !!!- ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.