Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το "Ποτάμι" Ν. Πέλλας ψηφίζει ΝΑΙ


Μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015, με πρωτοβουλία πολιτών της Έδεσσας, που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, αποφασίστηκε η συγκρότηση τοπικής Επιτροπής Υποστήριξης του «ΝΑΙ». 

Στόχο της πρωτοβουλίας αυτής, αποτελεί ο συντονισμός της δράσης όλων εκείνων που πιστεύουν ότι το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος δεν αποτελεί το  παρελκυστικό, ψευδεπίγραφο και χωρίς περιεχόμενο, κατευθυνόμενο ερώτημα που θέτει η Κυβέρνηση, αλλά το αυτονόητο μέχρι χθες για όλους, που αφορά την ίδια τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. 
Για μας, το «ΝΑΙ» αποτελεί τη απαιτούμενη απάντηση για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης στη βάση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που θα οδηγήσουν σε πορεία αποκατάστασης της ομαλότητας στη χώρα.  
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, βρεθήκαμε άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα του φιλοευρωπαϊκού χώρου, κομματικά στελέχη, αλλά και ανένταχτοι, με κοινή ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.
Αναλυτικά για τις θέσεις και τη δράση μας τις επόμενες μέρες και μέχρι την ημέρα του δημοψηφίσματος, καθώς και για όσους πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια, πραγματοποιήθηκε χθες (01/7)  συνέντευξη Τύπου,  στο καφέ QUALITY στον πεζόδρομο της Έδεσσας.

Για την τοπική Επιτροπή Στήριξης Έδεσσας του «ΝΑΙ» και της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας

Ιάκωβος Θεοδώσης
Γιώργος Δαλκαλίτσης
Γιώργος Σέξτος
Βασίλης Πετρόπουλος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.